Interessante Artikelen

Reisbureaus moeten eerlijke “vanaf” prijzen communiceren

De reisbureaus in Nederland blijken nog steeds alle advertentieregels aan hun laars te lappen.
Daarom is er nogmaals duidelijk benadrukt dat de lage vanaf prijs die men communiceert ook daadwerkelijk alle kosten is. Op dit moment komen er bij het daadwerkelijke inboeken op internet vaak nog tientallen euro’s bij, omdat de prijs die men noemt dan weer exclusief boekingskosten is of exclusief luchthavenbelasting op Schiphol.
Doordat de klant dan vaak al zover is met boeken neemt men die kosten vaak voor lief terwijl het eigenlijk een stukje misleiding is.
Wat ook vaak voorkomt is dat men standaard al allemaal verzekeringen en extra’s aanvinkt, waardoor je reis zomaar €200,00 duurder wordt. Als je dan even niet oplet en zelf al een doorlopende reisverzekering hebt, kun je plotseling zomaar dubbel verzekerd zijn, wat uiteraard geen enkel nut heeft en alleen maar veel geld kost.
Het wordt tijd dat de reisorganisaties zich allemaal eens gaan houden aan deze reclameregels.
Bij SnelnaarSchiphol heeft u in ieder geval geen verborgen kosten en betaald u gewoon het bedrag dat u ziet tijdens het boeken. Verborgen kosten zijn bij ons uit den boze. Boek uw taxi van en naar Schiphol dus eenvoudig en transparant via snelnaarschiphol.nl

Uw Voordelige Schiphol Taxi

www.snelnaarschiphol.nl is een taxiservice die u van uw woonadres door geheel Nederland naar Schiphol brengt en ook weer klaar staat als u terugkomt, indien u dit wenst.
Bij SnelnaarSchiphol kunt u terecht voor een enkele reis of een retour. Wij rijden u altijd exclusief en direct naar Schiphol. Hiermee bedoelen we dat u uw taxi met niemand hoeft te delen, zoals bij veel andere ondernemingen, waardoor u soms kilometers omrijdt en onnodig lang in de taxi zit.
Bij ons wordt u altijd vervoerd door een nette chauffeur die in een representatieve auto rijdt voorzien van een routeplanner die volledig up to date is. Doordat wij een goedkope dienst zijn die op lange afstanden tot wel 50% goedkoper kan zijn dan een reguliere taxi, is het wel noodzakelijk om vooraf uw rit te boeken. Hierdoor kunnen wij de rit zo efficiënt mogelijk inplannen en kunnen we onze scherpe lage prijzen handhaven.
www.snelnaarschiphol.nl biedt u ouderwetse service. Onze chauffeurs helpen u netjes met uw bagage, waardoor u direct het vakantiegevoel te pakken krijgt.
Langs deze weg nodigen wij u van harte uit om onze website www.snelnaarschiphol.nl te bezoeken.
Desgewenst kunt u uw boeking direct plaatsen in 3 eenvoudige stappen. Bent u niet zo bedreven met internet, dan kunt u ons ook altijd bellen op 0299-771244 of 06-51892000 en dan maken wij uw boeking voor u in orde.